Ontdek jouw grootste talent – loopbaancoaching

Kom in beweging en maak van je verlangen werkelijkheid!

Individueel loopbaantraject | 3-4 maanden 

Uitpakken van talenten

Kunnen de dingen hetzelfde blijven of is het tijd voor verandering?

Misschien heb je op dit moment een vaste baan die je weinig energie oplevert? Of is je baan ineens verdwenen omdat corona roet in het eten gooide? Wacht dan niet langer, maar maak werk van jouw talenten! Zet die eerste stap naar jouw droom(baan). Waar word jij nu echt blij van? 

Geluk

Gelukkig zijn op het werk, wat is dat? Wat daarbij  belangrijk is, is de mate van plezier die je ervaart, maar ook of je werk je voldoening geeft en of je in staat bent om je kwaliteiten ten volle te benutten. Daarnaast is waardering voor wat je doet natuurlijk ook heel belangrijk. 

Doen wat bij je past

Wanneer je je grootste kwaliteit(en) kent kun je meer uit je werk halen en gemakkelijker keuzes maken om juist datgene te doen wat jou energie oplevert in plaats van energie kost.

Hulpvraag

Na een grondige intake en het helder hebben van jouw belangrijkste hulpvraag gaan we samen praktisch en creatief aan de slag. Jouw grootste kwaliteiten en drijfveren worden in kaart gebracht met behulp van een unieke persoonlijkheidstest gebaseerd op de psychologie van kleur. 

Duidelijkheid

In een aantal sessies sessies wordt niet alleen duidelijk waar je talenten liggen, maar ook of je optimaal kunt presteren en functioneren binnen of soms buiten je huidige bedrijf. Met mijn kennis uit het verleden als recruiter help ik je ook wanneer je geen baan hebt en niet weet waar je het zoeken moet. Zet die eerste stap!


“Door dit traject werd ik erom bevestigd in de juistheid van de keuzes die ik pas maakte. Maar ook van wat ik nog mis. Je biedt echt iets bijzonders aan waardoor je op eenvoudige wijze het beste in mensen naar boven haalt”.

Joyce Bilal

“Het traject heeft mij nieuwe inzichten gebracht in wat voor mij belangrijk is bij mijn werk: ik houd van harmonie en dat is een voorwaarde voor een goede samenwerking met anderen. Ik begrijp nu waarom ik me zo naar voel als dit er niet is”. 

Petra
Ik zit in een periode van persoonlijke ontwikkeling en meer zelfkennis opdoen. Grietjes’s aanpak en meer specifiek, haar manier van vraagstelling, voelt als oprechte aandacht waardoor je dichter bij je gevoel komt en ontspannen kunt antwoorden. In mijn behoefte meer zichtbaar te zijn, heeft zij mij stappen verder gebracht. Concrete tips die ik in de praktijk ga brengen.
Merle

Resultaten:

  • Je ontdekt meer over jezelf, over wie je bent, waar je warm voor loopt, hoe je het liefste communiceert en wat jouw echt drijft
  • Je krijgt inzicht in je grootste persoonlijke kracht en hoe je deze kracht optimaal kan inzetten, zonder dat het een valkuil gaat worden
  • Doordat je beter weet wie je bent krijg je meer zelfcompassie en zelfvertrouwen
  • Je bent beter in staat om keuzes te maken die bij jou passen

Voor werkgevers:

Een betrokken medewerker die doet wat bij hem/haar past heeft meer werkplezier en minder stress. Daardoor is er minder ziekteverzuim en meer productiviteit. Win-win voor iedereen.

Ik wil je laten zien en ervaren dat je door meer zelfkennis gaat naar meer verbinding met jezelf en je omgeving. Hoe? Door te zijn wie je bent. Bel of mail gerust voor meer informatie of plan een gratis vrijblijvend (online) intake gesprek.

Kleur Bkennen

Grietje Jongsma
+31(6) 14371765
grietjejongsma@kleurbkennen.nl

Hattem, Nederland

Ook te volgen via: