Ontdek jouw grootste talent.

Kom in beweging en maak van je verlangen werkelijkheid!

Individueel traject | 4 sessies in 4 maanden 

Uitpakken van talenten

Elk jaar evalueren waar je staat is goed voor een team, maar ook voor individuele werknemers. Kunnen de dingen hetzelfde blijven of is het tijd voor verandering? Misschien is het juist vanuit een vaste baan goed om te onderzoeken wat nu echt bij jou past.

Geluk

Gelukkig zijn op het werk, wat is dat? Wat daarbij  belangrijk is, is de mate van plezier die je ervaart, maar ook of je werk je voldoening geeft en of je in staat bent om je kwaliteiten ten volle te benutten. Daarnaast is waardering voor wat je doet natuurlijk ook heel belangrijk. 

Doen wat bij je past

Wanneer je je grootste kwaliteit kent kun je het maximale uit je werk halen en ga je elke dag fluitend naar je werk.

Kleur en intuïtie

Jouw grootste kwaliteit(en) brengen we samen in kaart met een persoonlijkheidstest, vooral gebaseerd op de psychologie van kleur. Kleuren geven inspiratie en beïnvloeden de mens. Ook zorgt kleur, naast alle andere zintuigen, voor de snelste communicatie met je omgeving. Elke kleur staat voor bepaalde kwaliteiten en drijfveren. Kleur is daarmee een zeer krachtig instrument waar je letterlijk jouw persoonlijkheid en talenten zichtbaar mee kan maken. In max. 4 maanden tijd wordt niet alleen duidelijk waar jij goed in bent, maar ook of je optimaal kunt presteren en functioneren binnen (of soms buiten) je huidige bedrijf. 


“Door dit traject werd ik erom bevestigd in de juistheid van de keuzes die ik pas maakte. Maar ook van wat ik nog mis. Je biedt echt iets bijzonders aan waardoor je op eenvoudige wijze het beste in mensen naar boven haalt”.

Joyce Bilal

“Het traject heeft mij nieuwe inzichten gebracht in wat voor mij belangrijk is bij mijn werk: ik houd van harmonie en dat is een voorwaarde voor een goede samenwerking met anderen. Ik begrijp nu waarom ik me zo naar voel als dit er niet is”. 

Petra

“Fijn en zeer leerzaam om mee te mogen maken Grietje. Veel over mezelf te weten gekomen. Bedankt voor je openheid en warmte”.

Gemma Goossens

Resultaten:

  • Je ontdekt meer over jezelf, over wie je bent, waar je warm voor loopt, hoe je het liefste communiceert en wat jouw echt drijft
  • Je krijgt inzicht in je grootste persoonlijke kracht en hoe je deze kracht optimaal kan inzetten, zonder dat het een valkuil gaat worden
  • Doordat je beter weet wie je bent krijg je meer zelfcompassie en zelfvertrouwen
  • Je bent beter in staat om keuzes te maken die bij jou passen

Voor werkgevers:

Een betrokken medewerker die doet wat bij hem/haar past heeft meer werkplezier en minder stress. Daardoor is er minder ziekteverzuim en meer productiviteit. Win-win voor iedereen.

Of kies voor een van deze workshops & trainingen


Ik wil je laten zien en ervaren dat je door meer zelfkennis gaat naar meer verbinding met jezelf en je omgeving. Hoe? Door te zijn wie je bent. Bel of mail gerust voor meer informatie of plan een gratis vrijblijvend (online) intake gesprek.

Kleur Bkennen

Grietje Jongsma
+31(6) 14371765
grietjejongsma@kleurbkennen.nl

Hattem, Nederland

Ook te volgen via: