Skip to main content

Fijn dat je de mogelijkheden wilt ontdekken en inspiratie
wilt ontvangen van Kleur Bkennen.

Als dank krijg jij meteen al een cadeautje met een lijst met daarop een aantal kernwaarden. Een mooie stap naar meer zelfinzicht!

Ga ermee aan de slag en vraag ook aan anderen wat zij in jou zien als jouw grootste kracht. Het levert gegarandeerd mooie gesprekken op en kan bovendien prima online ingezet worden.  

Natuurlijk mag je mij ook bellen wanneer je nieuwsgierig bent naar de kleuren die bij jouw kernwaarden horen. Ook ideaal voor startende ondernemers. Welke kwaliteiten wil jij met je bedrijf uitstralen en welke kleuren gebruik je daarvoor in je personal branding?

Omdat iedereen uniek is en ik jou graag verder help met je specifieke vragen op het gebied van zichtbaar en hoorbaar jezelf zijn heb ik deze opties voor je gemaakt.
  •  Al mogelijk vanaf € 15,- per persoon. 
  •  Ter kennismaking bied ik je een gratis kleurgesprek aan van 30 minuten die je veel zelfinzicht oplevert.

Een goede klik is 40% van je succes!

Met kleurrijke groet,
 
Grietje Jongsma
Imago coach
Hattem

Zet een kruisje in het hokje waar jij meer informatie over wenst te ontvangen.

Ik neem binnen 24 uur (op werkdagen) contact met je op.  
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Mijn missie is om een bijdrage te leveren aan meer werkplezier, verbinding, voldoening en zelfs een betere gezondheid.

Mijn naam is Grietje Jongsma en ik wil je inspireren met kleur en communicatie. Kleur is energie en een van de snelst mogelijke manieren van communiceren omdat het een afgeleide is van licht!

De impact die kleur heeft (en jij dus ook kan hebben) kent geen grenzen. Kleur heeft invloed op ons gedrag, hoe we ons voelen en wat we denken!

Met de dingen die ik in de praktijk meemaak wil ik je bewust maken en tegelijk inspireren over de taal van kleur en de uitwerking ervan.