Skip to main content

De Kracht van Kleur

Zie en ervaar wat kleur voor jou kan doen! 

Teambuilding | Masterclass | 1,5 uur  |  10 tot 50 personen

Kleurrijke verbindingen

Kleuren geven inspiratie en beïnvloeden ons. Wanneer je kleuren op een juiste manier inzet, zijn ze ontzettend krachtig. Ook is het een prachtig middel om je communicatie te versterken en je zelfvertrouwen en zichtbaarheid te vergroten.

Welke kleur moet je dragen om je krachtiger te presenteren?  En klopt de kleur met jouw karakter en wat je graag uit wilt stralen?

Tijdens deze Masterclass van Grietje Jongsma, loopbaancoach en trainer, krijg je o.a. antwoord op deze vragen. Grietje geeft aandacht aan wat je nu al uitstraalt en hoe je met een paar tips een nog betere indruk achter kunt laten.

Deze 1,5 uur durende Masterclass is bedoeld voor teams en organisaties in de zorg die willen investeren in hun mensen op het gebied van onderlinge samenwerking, communicatie en verbinding.

Een zeer leuk, leerzaam en origineel groepsuitje. 


‘Verbluffend dat je met je voorkeurskleuren een stukje van je eigen ziet. En met de inzichten die Grietje je meegeeft, krijg je een goed beeld van jezelf’

Gerda

‘Wat een bijzondere Masterclass! Wat verrassend dat kleuren zoveel zeggen over je innerlijk en uiterlijk. En dat het zo goed matched met hoe je bent!’

Petra

‘Wow Grietje, wat een mooie ochtend. Heel inspirerend en tot nadenken stemmend.’

Anita ter Huerne

Resultaat

Na de masterclass presenteer jij je op een zelfbewuste manier die bij jou past en laat je een (nog) betere indruk achter.

Arrangementen

Arrangementen inclusief lunch of high tea / high wine behoren ook tot de mogelijkheden. 

Of kies voor een van deze workshops & trainingen


Bel of mail gerust voor meer informatie.