Wees jezelf!

Als trainer en loopbaancoach stimuleer ik mensen en teams in de zorg en welzijn om -op een luchtige manier- elkaars talenten te ontdekken, te waarderen en er ook gebruik van te maken. Wees jezelf, wees goud! 

Mijn naam is Grietje Jongsma, eigenaar van Kleur Bkennen uit Hattem. Als ondernemer weet ik dat het belangrijk is om een goed zelfbeeld te hebben. Er is lef voor nodig jezelf te laten zien, ook naar je omgeving toe. Maar hoe doe je dat? Een eerste indruk is immers binnen 5 seconden gemaakt.

In 2015 heb ik zelf het roer omgegooid en heb ik mij verder ontwikkeld op het gebied van kleur, communicatie en imago. Via de positieve psychologie van kleur heb ik ontdekt waar ik goed in ben, wat mijn drijfveren zijn en hoe ik het liefst de dingen doe.

Mijn grootste drijfveer is ‘identiteit en duidelijkheid’. Wie ben jij en wat doe je het liefst? Mijn communicatiestijl is luchtig, persoonlijk en gericht op ontwikkeling. Ik hou van mensen en van het opdoen van nieuwe kennis om deze vervolgens weer te delen.

Dit heeft mij zoveel plezier en energie opgeleverd dat ik nu niets liever doe dan jou en je team te inspireren om hetzelfde te gaan doen. Beken kleur! Doe waar jij echt goed in bent. Omarm wie je bent en wees er trots op! Stop met vergelijken. We zijn allemaal uniek en tegelijk hebben we elkaar hard nodig.

Met veel passie geef ik workshops en trainingen op het gebied van kleur, communicatie en imago: wie ben je, wat straal je uit en hoe communiceer jij je boodschap? En hoe staat dit in relatie tot jouw omgeving, het thuisfront, je collega’s, je vrienden? Klopt je uitstraling bij wie jij bent? Of is het omgekeerde het geval en heb jij je aangepast aan je omgeving?

Ik wil je laten zien en ervaren dat je door meer zelfkennis gaat naar meer verbinding met jezelf en je omgeving. Hoe? Door te zijn wie je bent; Just be gold.

Veranderen is niet nodig. Je bent goed zoals je bent. Dat is mijn vaste overtuiging.

Ben jij een toeschouwer van je eigen leven of ga je met mij op ontdekkingsreis en neem jij de regie terug in handen? Leef!

In mijn vrije tijd trek ik er graag op uit. Ik hou van de zee, van de zon en vooral van mijn mannengezin! Mijn man en ik hebben drie jongens tussen de 11 en de 15. Verder vind ik het altijd erg gezellig om met vriendinnen af te spreken in de stad. Ook ga ik elke week met veel plezier naar pilates. Even echt tijd voor mezelf. Racefietsen op de mooie Veluwe vind ik ook heerlijk om te doen. Daarnaast ben ik gek op reizen en talen. Andere culturen vind ik heel erg boeiend. Daarom noem ik mijzelf  vaak reisleidster in de wereld van kleur en communicatie. Ik spreek vloeiend Engels, Frans en Fries en red me prima met Duits en Spaans.

Een workshop in het Engels, Frans of Fries is geen probleem! Uiteraard spreek ik ook accentloos ABN.

Mensen inspireren om in beweging te komen om hun hart te volgen zie ik als mijn persoonlijke missie. Het leven overkomt ons niet. 

Er gaat niets boven een echte ontmoeting. Neem daarom gerust contact met mij op om een afspraak te maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en te spreken! 

Ik wil je laten zien en ervaren dat je door meer zelfkennis gaat naar meer verbinding met jezelf en je omgeving. Hoe? Door te zijn wie je bent.

Kleur Bkennen

Grietje Jongsma
+31(6) 14371765
grietjejongsma@kleurbkennen.nl

Hattem, Nederland

Ook te volgen via: