Ontdek de kracht van een kleurrijk team.

Van meer zelfkennis naar meer onderling begrip; een teamuitje met diepgang!

Teambuilding | Workshop | 3 uur  |  5 tot 10 personen

 

Verstand van zaken

Hoewel je werknemers veel verstand van zaken hebben, laat niet altijd iedereen zien wat er in zit. Je wilt meer uit je (zelfsturende) team halen, hun potentie meer zichtbaar maken en de sfeer optimaliseren! Hoe doe je dat? De sleutel ligt uiteraard bij de mensen zelf.

Wie is je werknemer en wat gaat hem/haar moeiteloos af? Iedere persoon is uniek, maar pas in relatie tot anderen wordt deze uniekheid echt zichtbaar en kunnen de individuele mensen in een team de ander versterken of juist andersom. Het begint bij bewustwording van kwaliteiten en talenten. En dat niet alleen; daar mag dan ook iets mee gedaan worden!

De workshop begint bij het in kaart brengen van de kwaliteiten en drijfveren van je team. Ontdek welke talenten bij wie liggen en maak er optimaal gebruik van!

Tijdens de training worden er diverse opdrachten in groepjes uitgevoerd. Discussies maken het leerproces zeer persoonlijk en praktijkgericht. Persoonlijke kwaliteiten, drijfveren en gedrag worden besproken en gekoppeld aan de kernwaarden van de organisatie.

Verder komen ook kleuren aan bod als krachtig instrument waar letterlijk de persoonlijkheid van de werknemer meer zichtbaar mee gemaakt kan worden. Kleuren versterken de communicatie onderling en ook naar buiten (de klanten) toe. 


‘Grietje is spontaan, oprecht geïnteresseerd en weet waar ze het over heeft. Tijdens de workshop leerde ze ons waar kleuren voor staan, welk kleurtype je bent, wat dat over je drijfveren zegt en op welke manier je de dingen het liefste doet. Als team hebben we deze middag veel lol met elkaar gehad, complimenten gehoord en hebben we elkaar iets beter leren kennen én zijn we elkaar meer gaan waarderen.’

Margriet de Jong - IQ Support

‘Zeer verrassend om je collega's op deze manier beter te leren kennen!" 

Daan - Landal Green Parks Oldebroek

‘Leuk, verrassend, verlichtend’ Dank je Grietje voor deze mooie workshop. Je schittert erbij :). 

Mari Peters

Resultaat

Aan het eind van de dag bezit elke werknemer veel nieuwe zelfkennis en kennis over collega’s wat leidt tot meer onderlinge verbinding en een verandering in de manier van (samen)werken. 

Arrangementen

Arrangementen inclusief lunch of high tea / high wine behoren ook tot de mogelijkheden. 

Meer info over workshops & trainingen


Bel of mail gerust voor meer informatie of plan een gratis vrijblijvend gesprek.

Kleur Bkennen

Grietje Jongsma
+31(6) 14371765
grietjejongsma@kleurbkennen.nl

Hattem, Nederland

Ook te volgen via: