Skip to main content

Teambuilding: De Kracht van een Kleurrijk team

Van meer zelfkennis naar meer onderling begrip; een teamuitje met diepgang!

Teambuilding | Workshop | 3 uur  |  max. aantal personen in overleg

 

Kleurrijk & Uniek in Nederland

Je wilt meer uit je (zelfsturende) team halen, hun potentie meer zichtbaar maken en de sfeer optimaliseren. Hoe doe je dat? De sleutel ligt uiteraard bij de mensen zelf. Wie is je werknemer en wat gaat hem/haar moeiteloos af? Iedere persoon is uniek, maar pas in relatie tot anderen wordt deze uniekheid echt zichtbaar en kunnen de individuele mensen in een team de ander versterken of juist andersom. Het begint bij bewustwording van drijfveren en gedrag. En dat niet alleen; daar mag dan ook iets mee gedaan worden!

De workshop begint bij het in kaart brengen van het voorkeursgedrag en de drijfveren van je team. Dit doen we vooraf middels een online persoonlijkheidstest (ca. 30 min.). Ontdek de grootste kracht van iedereen en maak er optimaal gebruik van.

Tijdens de training worden er diverse opdrachten in groepjes uitgevoerd. Grietje maakt de sessie warm, persoonlijk en praktijkgericht. Persoonlijke kwaliteiten, drijfveren en gedrag worden besproken en gekoppeld aan de kernwaarden van de organisatie.

Verder komen ook kleuren aan bod als krachtig instrument waar de persoonlijkheid van de werknemer meer zichtbaar mee gemaakt kan worden. Kleuren versterken de communicatie onderling en ook naar buiten (de klanten) toe. 

Uniek in Nederland. Er wordt tijdens deze teambuilding sessie niet alleen uitgebreid gesproken over gedrag en de verschillende drijfveren, maar ook over hoe je deze als persoon en als bedrijf letterlijk uit kan dragen!

Headline


‘Grietje is spontaan, oprecht geïnteresseerd en weet waar ze het over heeft. Tijdens de workshop leerde ze ons waar kleuren voor staan, wat je favoriete kleur over je drijfveren zegt en op welke manier je de dingen het liefste doet. Als team hebben we deze middag veel lol met elkaar gehad, complimenten gehoord en hebben we elkaar beter leren kennen én zijn we elkaar meer gaan waarderen.’

Margriet de Jong – IQ Support

‘De workshop was persoonlijk, gezellig en met concrete uitkomsten. Precies waar ik als groen persoon van hou 😉. Het gaf ruimte om elkaar beter te leren kennen, niet alleen als persoon maar ook hoe we werken en communiceren. Heel effectief ook, want we praten zelden over wat we belangrijk vinden als team en hoe we dit aan willen pakken. ” 

Rob Heining – ProRail 

Superleuk en leerzaam om met Kleur Bkennen over jezelf en je collega’s nieuwe (en bekende) in zichten  (bevestigd) te krijgen! Gezellige en veilige sfeer gecombineerde met leerzame theorie en passende opdrachten in kleinere groepjes. We gebruiken de opgedane inzichten nog met regelmaat. 

Marja van der Kleij – Go! voor jeugd

Resultaat

Aan het eind van de dag bezit elke werknemer veel nieuwe zelfkennis en kennis over collega’s wat leidt tot meer onderlinge verbinding en een verandering in de manier van (samen)werken. 

Arrangementen

Arrangementen inclusief lunch of high tea / high wine behoren ook tot de mogelijkheden. 

Meer info over workshops & trainingen


Bel of mail gerust voor meer informatie of plan een gratis vrijblijvend gesprek.