Skip to main content

Week van de Loopbaan

12 t/m 16 september gratis loopbaanadvies voor iedereen!

Leven Lang Ontwikkelen

‘De Week van de Loopbaan’ is een initiatief van Noloc waarbij werkenden, werkzoekenden én werkgevers in de gelegenheid worden gesteld om gratis en vrijblijvend loopbaanadvies in te winnen. Noloc wil hiermee landelijk aandacht geven aan het belang van LevenLangOntwikkelen én alle vormen van (persoonlijke) begeleiding van mensen en organisaties op de arbeidsmarkt.

Grietje Jongsma is trainer en loopbaancoach in Hattem en aangesloten bij Noloc. Tijdens de Week van de Loopbaan kunnen zowel werknemers als werkgevers met mij van gedachten wisselen over loopbaanvragen. Daarnaast kunnen geïnteresseerden van 12 tot en met 16 september kosteloos een afspraak maken voor een coachgesprek of deelnemen aan de exclusieve workshop ‘De Kracht van Kleur’ (14 sept.). De coaching en de workshop vinden plaats op mijn kantoor aan de Vechtstraat 16 te Hattem. Online coaching is ook mogelijk.

Energiek en blij

Kleur Bkennen draagt de ‘Week van de Loopbaan‘ een warm hart toe en doet daarom mee. Als loopbaancoach help ik jou als werkzoekende graag verder bij het vinden van een écht passende baan. Er is niets zo frustrerend dan te voelen dat je energie lekt en diep van binnen te weten dat er meer in je zit! Een loopbaantraject helpt je om inzichten te krijgen in jouw talenten en drijfveren. Wat gaat jou moeiteloos af? Hoe pak jij de dingen het liefste aan? En ook niet onbelangrijk, waar word jij energiek en blij van?

Kleur Bkennen

In de praktijk kom ik vaak mensen tegen die heel goed weten wat ze niet willen, maar niet goed weten wat ze nu wel willen. Ik herken dat volledig! Jaren zocht ik naar datgene waar ik écht goed in was. Totdat ik in 2015 in aanraking kwam met de psychologie van kleur. Dat kleur zoveel zegt over jou als persoon en je diepste drijfveren had ik nooit voor mogelijk gehouden. Het heeft mij echt geholpen om te ontdekken waar ik voor sta en hoe ik dit zichtbaar kan maken in de praktijk. Met vallen en opstaan, dat wel. Sinds die tijd heb ik vele mensen mogen helpen bij het vinden van hun grootste kracht en hoe ze dit verder vorm én kleur kunnen geven in de praktijk. Ben jij er klaar voor om Kleur te Bekennen?

Voor wie?

Voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke groei, zingeving en (meer) werkplezier!

Gratis workshop ‘De Kracht van kleur’

Het begint bij het zetten van die eerste stap… En het leuke is dat je hem niet alleen hoeft te zetten. Op 14 september as. bied ik van 14.00-16.30 uur een exclusieve gratis workshop aan voor 4 personen. In deze workshop ga je ontdekken wat jou ten diepste drijft, maar ook wat een ander in jou ziet en gaan we kennis delen. Door het doen van korte opdrachten krijg je inzicht in jezelf en ben je klaar voor jouw volgende stap richting jouw wensbaan! Visualiseer jouw droom en hij komt naar je toe. Je bent van harte welkom op mijn kantoor aan de Vechtstraat 16 te Hattem.

Gratis Coachgesprek

Ook is het mogelijk om een gratis coachgesprek (1 uur) aan te vragen in combinatie met een bevlogenheidsscan. Dit is een korte scan over hoe je in je werk zit en over je persoonlijke ontwikkeling. Het helpt om meer inzicht te krijgen in wat er mist en wat je meer aandacht mag gaan geven.

Aanmelden

Maak nu een afspraak voor coaching of de workshop ‘ De Kracht van Kleur’ en de bevlogenheidsscan via www.kleurbkennen.nl of mail naar grietjejongsma@kleurbkennen.nl. Vol = vol.

Zelfkennis opdoen op gedetailleerd niveau en hiernaar gaan leven!

Voor meer (werk)plezier, voldoening en meer vitaliteit

Invest in your passions!

Lees ook deze blogs


The meaning of life is to find your GIFT. The purpose of life is to give it away”

– Pablo Picasso-.

De kracht van kleur en communicatie