Skip to main content

De hoogste tijd

Het werd tijd… De hoogste tijd! Voor wat?

Voor een professionele fotoshoot. Een shoot die mij meer zichtbaar gaat maken en op de kaart gaat zetten. Waarom? Omdat je, wanneer je meer impact wilt hebben, je eerst jezelf moet laten zien! En dat is best een dingetje voor mij zeg maar. Ik ben er liever voor die Ander.

Onzichtbaar

Door de jaren heen heb ik wel geleerd dat dat je niet altijd verder brengt. Mensen gaan over je grenzen heen, horen je niet, zien je niet etc. Ooit ben ik een leraar tegengekomen van het VWO en hij kon zich mij (na minder dan 5 jaar) niet herinneren, terwijl ik toch echt een aantal jaren bij hem in de klas heb gezeten… Nu zegt dat misschien niks, maar het is bij mij toch blijven hangen.

Bianca van der Veen

Samen met mijn fotograaf BiancavanderVeen heb ik van tevoren een plan de campagne gemaakt. En wat is dat fijn, wanneer iemand zo met je meedenkt, weet welke locatie bij jou past en precies de juiste sfeer weet neer te zetten. Bianca heeft mij een hele dag op sleeptouw genomen naar prachtige plekjes in Tilburg tot aan het dak van Van der Valk! Wat was dit gaaf!

Personal Branding – Bianca – Grietje

Bianca is dé vakfotograaf op het gebied van (luxe) portret foto’s en doet niets liever dan mensen fotograferen zoals ze écht zijn, zoals anderen hen zien! Ze houdt zich bezig met Personal Branding en laat dat nu ook net mijn vak zijn, maar dan vanuit een iets andere invalshoek. Jij bent je eigen merk! Je mag laten zien wie je bent en waar je voor staat.

Grietje Jongsma – De zonnige adviseur

Dus, hier ben ik: Grietje Jongsma. “De zonnige adviseur”. Ik help mensen zelfkennis op te doen op gedetailleerd niveau, zodat ze hier meer naar kunnen gaan leven. Niet om meer op te vallen, maar om andere te inspireren ook hun hart te volgen en datgene te gaan doen waarvoor zij hier op aarde zijn. Je hoeft je niet als minder voor te doen om de ander een goed gevoel te geven. Juist niet! Ga staan en val op! Doe waar jij blij van wordt en energie van krijgt. Daar help je een ander mee en zo is de cirkel weer rond.

En nu jij…

Durf jij jezelf helemaal te laten zien? En dan niet zoals het super gave programma van “How to look good naked” van Gok Wan, maar gewoon, met kleren, maar wel als de beste versie van jezelf?

Wat moet je doen?

Heb jij de kriebels van jezelf en ben je er helemaal klaar mee? Wil je nu eindelijk stappen gaan zetten in de richting waar jij bewust voor kiest? Het begint bij een gratis intake van 30 minuten. Je krijgt dan een ‘kleurgesprek’ waarin we 4 vragen gaan bespreken die jou meer inzicht gaan geven over jezelf en over het thema wat er op dit moment in je leven speelt. Geef je op via 06 1437 1765 of mail mij op grietjejongsma@kleurbkennen.nl. Zie ik je snel?

Met warme groet, Grietje Jongsma

Trainer/Loopbaancoach

Lees ook deze blogs


The meaning of life is to find your GIFT. The purpose of life is to give it away”

– Pablo Picasso-.

De kracht van kleur en communicatie