Skip to main content

Zelfkennis op gedetailleerd niveau opdoen voor meer plezier, verbinding, voldoening en vitaliteit.  

Laten we eerst kennismaken. Een juiste klik bepaalt 40% van het succes! 

Omdat iedereen uniek is en ik graag van toegevoegde waarde ben voor jouw team of voor jou persoonlijk, plan ik altijd eerst een kennismakingsgesprek om je beter te leren kennen en je wensen te bespreken voor het beste resultaat.

Na het gesprek stuur ik je een vrijblijvende offerte, waarna jij kunt kiezen of je de samenwerking met Grietje aangaat.

  •  Al mogelijk vanaf € 20,- per persoon. 
  •  Ter verdieping bied ik je een gratis kleurgesprek aan van 30 minuten die je veel zelfinzicht oplevert.

Leef met lef.

Met kleurrijke groet,
 
Grietje Jongsma
Trainer / Loopbaancoach 
Hattem

Geef aan waar jij meer informatie over wenst te ontvangen.

Ik neem binnen 24 uur (op werkdagen) contact met je op.  
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Missie Grietje: Als loopbaancoach en trainer op het gebied van zichtbaarheid en identiteit is het mijn missie is om individuen en teams  te helpen bij het vergroten van hun zelfinzicht en zelfvertrouwen. Om zo op een effectieve en positieve manier het verschil te maken zowel privé als zakelijk voor meer plezier en voldoening en zelfs een betere gezondheid. 

Mijn naam is Grietje Jongsma en ik zie graag mensen om mij heen die stralen en krachtig zijn, doordat ze zelfbewust denken en handelen. Ben jij nieuwsgierig aangelegd en wil je ook weten wat er nog meer aan potentieel in jou zit? Laten we dan kennismaken.

Het leven is te kort om geen verschil te maken. Sta op en schitter!