Skip to main content

Versterk elkaar!

Een luchtig teamuitje waarbij je elkaar op een verrassende manier beter leert kennen.

Teambuilding | Workshop | 2 uur  |  5 tot 50 personen

Meer plezier en onderlinge verbinding

Deze workshop is erop gericht dat het team elkaar op een heel andere manier leert kennen. Ze gaan vol aandacht naar elkaar kijken en op een luchtige en treffende manier ervaren hoe bijzonder ze zelf zijn, door de ogen van een collega. 

De spelregels zijn simpel: alles wat gezegd wordt is positief en opbouwend. Met behulp van een kleurrijk spel, gebaseerd op verschillende thema’s (kleur,communicatie en imago), geeft deze workshop inzichten in zaken als hoe er bijvoorbeeld beter samengewerkt of doelgerichter vergaderd zou kunnen worden.

Maar ook over hoe je steviger over kunt komen of anders zou kunnen omgaan met conflicten. Ook krijg je bijvoorbeeld meer te horen over waar je collega jouw grootste kracht ziet.


“Wat ontzettend leuk dat je ons het bouquette van ons leven zo zichtbaar hebt gemaakt”.

Marius Cusell – Jobcoach

‘Leuk, verrassend, verlichtend! Dank je Grietje voor deze mooie workshop en middag. Je schittert erbij :).

Mari Peters – Franchise specialist

“Na afloop was er meer begrip voor elkaar. Het was erg leuk en bijzonder.”

Ingrid Rietberg – Landal Landgoed ’t Loo

Resultaat

Deze workshop is echt een positieve boost voor teams die op zoek zijn naar meer plezier en onderlinge verbinding. Na afloop is iedereen zich meer bewust van zijn/haar uitstraling, kun je dit positief beïnvloeden en ga je gegarandeerd met nieuwe inzichten en een grote glimlach naar huis.

Arrangementen

Arrangementen inclusief lunch of high tea / high wine behoren ook tot de mogelijkheden. 

Ik wil je laten zien en ervaren dat je door meer zelfkennis gaat naar meer verbinding met jezelf en je omgeving. Hoe? Door te zijn wie je bent. Bel of mail gerust voor meer informatie of plan een gratis vrijblijvend (online) kennismakingsgesprek.